Search for content, post, videos

Seyyide’nin yeni sayısı çıktı

Seyyide dergisi, 6. yayın yılında 33. sayısıyla raflardaki yerini aldı.

Kadrosunun tamamı hanımlardan oluşan ilk dergi ünvanına sahip olan Seyyide dergisi, 6. yayın yılında 33. sayısıyla okuyucularıyla buluştu. Derginin bu sayıdaki kapak konusu, “Gözyaşlarında Gizlenen Sessiz Çığlıklar” başlığıyla Adalet Atmaca’ya ait. Yazar, İslâm coğrafyasının uğradığı zulme, Müslümanların birlik olamayışına eleştiriler yöneltiyor.

“Cennetle Müjdelenmiş Bir Evlâda Sahip Olan Hanım Sahabî: Ümmü’l- Hayr (R.A.)” adlı yazısıyla Kübra Yalabık; “İnsanların En Sevimlisi Üsâme B. Zeyd (R.A.)-1” ile de Kadriye Aktuğ bizi Asr-ı Saadet’e okuru götürüyor.

Burcu Atmaca “Rahmete Susamış Gönüllere Rahman’ın Katından İnen Hediye Şehr-u Ramazan” yazısıyla Ramazan’ın mübarek olmasını diliyor.

Konuşu-YORUM köşesinde Fatma Toksoy Engelliler Haftası münasebetiyle iki engelli evlada sahip Zübeyde Koyuncu ile görüştü.

Esma Betül Acar “Modern Dönemde Muhafazakâr Eş Seçimi”, Melek H. Yazıcı “Çağrı Filmi İle Noktalanan Hidayet Arayışı”, Betül Karakuş “Asrın Felaketi: İsraf”, Emel İştar “Kadının İş- Aile- Yaşam Dengesi”, Betül Özgür “Damlaya Damlaya Yok Olur”, Fatma Toksoy “Carlı Gelinler”, Büşra Nur Baykal “Sağlam Bir Teminat; Mehir”, Hatice Gizem Sapan “Kalplerinde Nifak Taşıyanlar”, Kalbî Kalemzen “Hapsedilemeyen Düşünce Hanifliğin ve Haniflerin Babası Vücudu Zincirli Fikri Özgür Büyük Bir İmam”, Ünzile Sarı “Aldanan Ruhlar”, Kadriye Aktuğ “Allah Kalbinizin Arkasında Mı?”, Hale Erol “Yazmasaydım Eksik Kalmış Olur Muydu?”, Esra Nur Tellioğlu Gençal “Çocuklarınızın Anneleriniz ve Babalarınız Olmasına İzin Vermeyin!”, Arzu Sarıtaş “Karanlıkların Avcısı”, Ayla Abak “Sarı Sıpa”, Kadriye Bayraktar “Çölde Açan Gül” başlıklı yazı ve incelemeleriyle derginin yeni sayısında yer alıyor.

Kaynak: http://www.f5haber.com/haber7/seyyide-nin-yeni-sayisi-cikti-haberi-4762303/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *